Juich mee voor het Culinary Team

Juich mee voor het Culinary Team the Netherlands! 

Na 2 jaar is het bijna zover, het Culinary Team The Netherlands gaat weer strijden om de prijzen. Dit jaar reizen we af naar Luxemburg waar het team aan 2 wedstrijdonderdelen zal deelnemen. Op maandag 28 november staat het onderdeel Chefstable op het programma en woensdag 30 november de zogenaamde Hotkitchen. 

Vanuit de vakgroep Koksgilde is er initiatief genomen om een 1- daagse busreis naar Luxemburg te organiseren op woensdag 30 november. 

De wedstrijden vinden plaats op de beurs Expogast, een beurs die geheel in het teken staat van food, beverage en aanverwante zaken. Deze beurs is iets anders dan wat wij in Nederland kennen, je kan hier van alles kopen van eten tot aan potten en pannen. Een bijzonder dagje uit dus! 

Vanuit het Gastronomisch Gilde zal er een bus geboekt worden en wij vragen een ieder die meegaat €25 borg te betalen als garantie voor deelname. Als je aanwezig bent krijg je deze borg na het event weer teruggestort. LET OP! Deze trip kan alleen doorgaan met voldoende aanmeldingen (minimaal 40 personen)

Details 

  • Woensdag 30 november, vertrek rond 08:00 uur Jaarbeurs Utrecht, mogelijk nog een tussenstop afhankelijk van de aanmeldingen

  • Retour laat in de avond/ nacht 

  • Entreekosten. (€14 per persoon) en aankopen op de de beurs zijn voor eigen rekening 

  • Minimaal 40 deelnemers - Maximaal 50 deelnemers. 

  • Aanmelden tot 16 november via info@gastronomischgilde.nl