Bestel nu jouw Gastronomisch Gilde buis

Sinds 2022 is Cheffix (url https://cheffix.eu) partner van het Gastronomisch Gilde en van de vakgroep De Jonge Garde. Graag stellen zij zich in deze nieuwsbrief voor aan onze leden en delen we ook de link voor de Gastronomisch Gilde koksbuizen in de modellen Vin en Vina, beschikbaar is zowel zwart als wit.

Cheffix is ontstaan vanuit 20 jaar textiel ervaring en ontwerpers die horeca en mode hebben gecombineerd. Momenteel bestaat Cheffix nog maar twee jaar, en verkrijgbaar bij Bidfood, Makro, Sligro en de Hanos. Cheffix heeft een mooie collectie van koksbuizen, koksbroeken, sloven en schorten. Cheffix heeft een eigen fabriek in Europa en hierdoor is het mogelijk om vriendelijke prijzen en tegelijkertijd de beste kwaliteit bieden.

Cheffix en de Jonge Garde

Cheffix is trots op onze samenwerking van het afgelopen jaar met de Jonge Garde. Zo heeft Cheffix wij de Jonge Garde mogen kleden tijdens de zout Challenge die plaatsvond tijdens Gastvrij Rotterdam. De deelnemers droegen het model Ice inclusief het geborduurde logo van de Jonge Garde. Ice is het nieuwste koksbuis die net even anders is dan de traditionele buis. Dankzij het hippe model en de Comfort Stretch gaat deze buis helemaal mee met de nieuwste trends. Ook droegen zij het schort in het model. Deze is in de nek verstelbaar en is beschikbaar in verschillende maten. Ook dit schort is bij ons geborduurd.

Gastronomisch Gilde buis in samenwerking met Cheffix

Vanaf nu is de Gastronomisch Gilde buis in samenwerking met Cheffix verkrijgbaar! Deze buizen zijn van het model Vin en Vina inclusief het geborduurde logo van het Gastronomisch Gilde. De Vin en Vina zijn modern op maat gemaakte koksbuizen met een blinde drukknoopsluiting. De achterkant van de koksbuizen is gemaakt van een gebreid materiaal, Comfort Stretch wat extra bewegingsvrijheid geeft en meer ademt. Daarnaast is de Vina een mooi getailleerde dames koksbuis.

Deze buizen zijn speciaal voor leden extra mooi geprijsd! Deze buis is eenvoudig via de webshop van Cheffix te bestellen, klik HIER