U bent hier

Zelfstandig werkend kok met Bib Gourmand ambities

Pillows Grand Hotel Ter Borch & Coperto Restobar zoekt een zelfstandig werkend kok met Gourmand ambities..

Ben jij een ervaren kok en toe aan een volgende stap? Heb jij ambities en wil je samen een gerenommeerd restaurant op de kaart zetten? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Voor onze locaties in Zwolle zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten voor de functie van:
 
Zelfstandig werkend kok met Bib Gourmand ambities
Pillows Grand Hotel Ter Borch & Coperto Restobar​
 
Pillows Grand Hotel Ter Borch
Met onze elegante en huiselijke brand Pillows Hotels spelen wij in op de wensen van onze gasten die houden van een persoonlijke benadering in een zorgvuldig gecreëerde en bijzondere setting. De intieme kleinschaligheid van 42 kamers en 2 meeting rooms stelt ons in staat om met uitmuntende professionele dienstverlening een zeer hoge gasttevredenheid te realiseren en daarmee vele loyale gasten.
Met ons nieuwe volwaardige restaurant, en private dining mogelijkheid,  richten wij ons tevens op het welzijn van de innerlijke mens. Coperto is het toegankelijke all day-dining restaurant in de gloednieuw aangebouwde serre van Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle. In deze nieuwe ruimte, die aan alle zijden uit een volledige glaswand is opgetrokken, is een ingetogen en smaakvol restaurant gerealiseerd met houten vloer, warme aankleding, comfortabel zitmeubilair bekleed met de mooiste stoffen en een uitermate sfeervolle lichtinval.
Coperto staat voor een eerlijk en transparant aanbod: verse en lokale eersteklas ingrediënten die op ambachtelijke doch eenvoudige wijze worden getransformeerd tot hoogstaande gerechten.
 
Jouw rol als Zelfstandig werkend Kok
Als zelfstandig werkend kok bij Pillows & Coperto Restobar ben jij samen met het gehele team verantwoordelijk voor het verzorgen van een onvergetelijk moment voor de gasten bij elke gelegenheid. Je hebt passie voor koken en lekker eten en weet deze beleving over te brengen naar de gasten via de gerechten die je klaarmaakt. Je adviseert collega’s en gasten over de  gerechten en combinaties daarvan. Vanzelfsprekend zorg je ook voor uitmuntende hygiëne in de keuken door grondig onderhoud van jullie domein. Je hebt een actieve rol bij het samenstellen van de maandelijks wisselende seizoensgebonden gerechten.
 
Wie ben jij?
Ben jij een ervaren kok en toe aan een volgende stap? Heb jij ambities en wil je samen een gerenommeerd restaurant op de kaart zetten? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan?
 
Check jouw profiel;

  • Passie voor koken en lekker eten
  • Gedegen opgeleid in de beste restaurants
  • Kennis van moderne & klassieke kooktechnieken
  • Uitsluitend willen werken met de beste versproducten
  • Winnaarsmentaliteit
  • Intrinsieke motivatie voor het behalen van een Bib Gourmand aanbeveling
  • Communicatief sterk

 
Wat bieden wij onze nieuwe Sous Chef
Wij bieden een marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Ook bieden wij een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de IHMG portefeuille en bieden wij collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
 
IHMG
International Hotel Management Group (IHMG) is de vanuit Nederland opererende moedermaatschappij van de merken Sandton Hotels en Pillows Hotels. Sandton Hotels bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien met haar bijzondere designs en hoge service niveaus diverse (kwaliteit)onderscheidingen in de wacht gesleept. Met de vernieuwde Pillows Hotels brand lanceren wij onze luxueuze boutique hotel collectie. Wij zijn volop in beweging & ontwikkeling en hebben de doelstelling om in de komende jaren diverse huidige Sandton hotels te transformeren naar de Pillows brand. Tevens hebben wij de ambitie meerdere nieuwe Pillows hotels te realiseren in de grotere Europese steden.
 
Meer informatie over de vacature Zelfstandig werkend Kok
Eerst meer informatie nodig? Bel dan gerust met Julia Vijftigschild, Hotel Manager,  telefoon nummer +31 (0)6 – 19 534743
 
Interesse?
Solliciteer via onze sollicitatiepagina en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.
Zie ook de andere keuken vacatures op onze website o.a. Chef Kok, Sous Chef, Zelfstandig werkende koks, Chef de Partie
 
We kijken uit naar jouw sollicitatie.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
 
Trefwoorden: Sous Chef, Zelfstandig Werkend Kok, Kok, Keuken, Hotellerie, Horeca, Banquetting, Culinair