U bent hier

Workshop Zeewier in vegetarische maaltijden - Sociëteit Gelderland

20-02-2018
Zet de datum in je agenda en geef je op

Na de succesvolle avond over Lupine bonen, komt 5 maart a.s. Olijck Foods Holding B.V. naar Ede voor een kleine workshop.
 
We nodigen je dan ook graag uit voor een workshop over zeewier als ingrediënt voor een vegetarische maaltijd. (Zoals enkelen wellicht al weten is 5 maart ook de start van de Nationale Week Zonder Vlees. Zie ook www.weekzondervlees.nl)
 
In de huidige tijd kunnen we ook in de horeca niet meer om de vegetarische gasten heen. Niet alleen groeit het aandeel vegetariërs, ze verwachten ook een steeds hoger niveau en meer keus in de horeca.
 
Om hierop in te spelen willen we je tijdens deze workshop kennis laten maken met zeewier en de verschillende vegetarische producten van Olijck.
  
We hebben de volgende opzet in gedachten:

  • Intro over zeewier en de eigenschappen
  • 2 Zee-groente burgers bakken en proeven
  • Tagliatelle maken met Zeewier

Inloop vanaf 19:30 uur
We starten om 20:00 uur

 We kijken ernaar uit om hier een leuke avond van te maken.
 
Graag zouden we je willen vragen om zelf een deegroller mee te nemen voor het maken van de pasta en natuurlijke een goed humeur!
 
De avond is in ons honk Restaurant Buitenzorg:
Amsterdamseweg 19
6712GG Ede
Telefoon 0318 – 610313
 
Om alles goed voor te bereiden is het belangrijk om te weten wie er komt en wie er met de workshop mee doet.
Daarom graag opgeven voor 2 maart 2018 via mail naar Cent Scheprenisse  of per app naar 06 2532 9491.
 
Het bestuur hoopt op veel belangstelling ook van onze jonge collega-koks.