U bent hier

Nieuwsbrief #3 - Deelname Gerechtenboek

12-02-2018
Lees hier de nieuwsbrief van het Gastronomisch Gilde

Bedankt!
De contributiefacturen zijn de deur uit en de eerste betalingen zijn al binnen. Namens de penningmeester hartelijk dank! 

Gerechtenboek
De voorbereidingen van de 9e editie van het Gerechtenboek zijn in volle gang. Wil jij meeschrijven aan deze editie. Meld je dan direct aan bij het secretariaat. Wij nemen dan spoedig contact met je op over het thema en andere praktische zaken. 

Borrel sociëteit Zeeland
Wat: Gastronomisch Gilde borrel met gratis verloting en kans op leuke prijzen.

Wie: Alle Gastronomisch Gilde leden incl. 1 introducé. 

Wanneer: Maandag 12 maart a.s. vanaf 17.00 uur.

Aanmelden vóór 8 maart bij Hans Everse (06-38915285) of Ronald Bimmel (06-22521903).

Deelname is GRATIS! 

Waar: Brasserie de Olmen,
Gapingseweg 5
Serooskerke (W).

Waarom: Een goede manier om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten. Daarnaast kun je uiteraard netwerken en inspiratie opdoen. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Dutch Cuisine
Je hebt vast al wel eens gehoord van Dutch Cuisine. Misschien ben je al helemaal op de hoogte of zelfs aangesloten. Deze organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur een bijzonder warm hart toedraagt is verbazend genoeg nog lang niet zo bekend.

Dutch Cuisine laat in ons land en daarbuiten aan iedereen zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden onze keuken is. De Nederlandse keuken heeft absoluut internationale allure en de capaciteit in de voorhoede te opereren. Iets waar we trots op mogen zijn.

Chefs als ambassadeurs
Dutch Cuisine wil een zo groot mogelijk publiek bereiken met haar gedachtegoed. Daarvoor heeft zij chefs/koks nodig die Dutch Cuisine ook omarmen en willen uitdragen naar gasten. Hoe? Door groenten een hoofdrol te geven en vis en vlees een bijrol. Laten we samenwerken om zoveel mogelijk mensen de Nederlandse keuken te laten proeven en ervaren!

Zie jij als (chef-)kok de rijkdom van de Nederlandse keuken in? Onderschrijf je het gedachtegoed van Dutch Cuisine: goed voor mens, dier en milieu, en eerlijke en veelzijdige gerechten op het bord? En wil je dat ook op de kaart zetten? Meld je dan aan via deze link. Lees hieronder de hele nieuwsbrief van Dutch Cuisine.
 

Nieuwsbrief Dutch Cuisine.pdf