U bent hier

Nieuwsbrief #19 - Bloemen eten?

23-10-2017
Bekijk hier de nieuwsbrief van het Gastronomisch Gilde.

Nieuws van het Gilde
Workshop Bloemen met Smaak

Op 6 november vindt de workshop 'Bloemen met Smaak' plaats. Het is een fleurige culinaire ervaring waar iedereen blij van wordt. Succes gegarandeerd. Na afloop weet je welke bloemen je kunt eten en wat het effect kan zijn op je gasten wanneer je deze bloemen in je gerecht serveert. Je proeft diverse uiteenlopende bloemensmaken en leert vele toepassingen voor mooie gerechten met daarbij nuttige serveer-tips. De 'bloementrip' (met het abc-kruid) is een sensationele ervaring die je niet wilt missen! De workshop wordt gegeven door Anna Koster. Bekijk hier haar website.
Inloop vanaf 18:00 uur met soep en een broodje. Om 19:00 uur zullen we beginnen met de workshop.

Meld je aan voor 1 november 2017. Wees op tijd met aanmelden, want vol is vol.
Kosten bedragen € 10,00 p.p.

Om je aan te melden kun je een mail sturen naar Erwin Schipper. Voor vragen neem telefonisch contact op: 06-54363412

Adres:
ROC Friese Poort Sneek
Harste 4-6 
8602 JX Sneek
 
Le Nouveau Chef 

Heb jij al geprofiteerd van de samenwerking tussen Le Nouveau Chef en het Gastronomisch Gilde? Speciaal voor de leden van het Gastronomisch Gilde is er een speciale selectie gemaakt van koksbuizen die wij aanbieden met een gemiddelde korting van 30% op de normale verkoopprijs. Dit is inclusief het officiële Gastronomisch Gilde logo. Zo heb je al een mooie koksbuis inclusief logo vanaf slechts €29.95* exclusief BTW!
De actie producten staan op een aparte pagina voor het Gastronomisch Gilde op onze website. Om hier te komen klik je op de volgende link: https://www.lenouveauchef.com/gastronomischgilde/. Het wachtwoord voor deze pagina vind je in de gestuurde nieuwsbrief. Tevens ontvang je als lid van het Gastronomisch Gilde op onze website een exclusieve korting van 15% op het gehele assortiment van Le Nouveau Chef, met uitzondering van schoenen en serviceartikelen. Je kunt direct van deze korting gebruik maken op onze webshop door in de winkelwagen de code te activeren die in je zojuist ontvangen nieuwsbrief staat. Voor de speciale actieproducten is deze code niet nodig.
 
FonQ.nl

Koop met 10% kassakorting spullen bij FonQ.nl/hetgilde. Ga voor de laatste koopjes naar Koken&Tafelen of andere relevante productgroepen. Hieronder vind je nogmaals jouw code: 
Jouw unieke GG lidmaatschapscode vind je in de gestuurde nieuwsbrief.