U bent hier

Nieuwsbrief #17

25-09-2017
Lees hier de nieuwsbrief van het Gastronomisch Gilde

Terugblik Gastvrij Rotterdam
Van 18 t/m 20 september vond Gastvrij Rotterdam plaats. Sociëtiet Zuid-Holland organiseerde voor de horecascholen uit Zuid-Holland de street&fingerfood competition en een Barista wedstrijd. Het waren drie geslaagde dagen dankzij de inzet van vrijwilligers, een geweldige jury en sponsors! Klik hier voor foto's van de beurs en de wedstrijden.

Culinary Team The Netherlands
Afgelopen zondag 24 september trainde het Culinary Team The Netherlands (CTTN) weer voor de Culinary World Cup in Luxemburg. In de keuken van Landgoed Het Roode Koper bereidde het team een driegangendiner voor 80 gasten. Daarnaast werden er nieuwe (groeps)foto's gemaakt. Houd de Facebookpagina en website in de gaten.

10 oktober - Borrel voor Gastromisch Gilde leden op Folie Culinaire 
Kom op dinsdag 10 oktober rond 16:30 uur naar het Place des Amis voor een speciale Gastronomisch Gilde borrel. Klik hier voor meer informatie.
Registreren voor Folie Culinaire (9 okt. t/m 11 okt.) kan hier met je persoonlijke code.
Jouw persoonlijke codes vind je in de verstuurde nieuwsbrief
 
23 oktober Workshop Aziatische kruiden en specerijen

Samen met Verstegen spices & sauces brengt Suresh Kumar de passie voor kruiden en specerijen naar chefs in Europa onder het merk Kumar’s curries & bumbu’s. Tijdens deze bijzondere workshop zie je, ruik je én proef je hoe kruiden en specerijen groeien in het tropisch bos van Omnium sport & recreatie en neemt Suresh ons mee in de filosofie van de Aziatische keuken. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Gastronomixs
Wist je dat je als lid van het GG 33% korting krijgt op een Pro account? Ga naar Gastronomixs en word lid.