U bent hier

Nieuwsbrief #16

11-09-2017
Lees hier de nieuwsbrief van het Gastronomisch Gilde

Zee(uw)wier ontdekking 26 september
Kingfish is toegevoegd aan het evenement Zee(uw)wier ontdekking inclusief Masterclass op 26 september. Kingfish laat weten dat we de primeur hebben voor wat betreft het proeven van de vis. We zijn dan de eersten die de in Zeeland gekweekte Yellowtail vis proeven! Dit wil je toch niet missen. Bekijk alle informatie en schrijf je voor dit evenement hier in.

Speciaal voor gildeleden borrel tijdens Folie Culinaire op 10 oktober
Tijdens de beurs Folie Culinaire wordt op 10 oktober speciaal voor de gildeleden een programma georganiseerd! Gildeleden hebben voorrang bij reservering voor de wijn-spijssessie die in door Bas van Kranen en Thijs Meliefste wordt verzorgd. Het aantal plaatsen is beperkt tot 30 dus vol is in dit geval ook echt vol. Wees er snel bij. Verder zal er in de proefkeuken van Culinaire Sasonnier door Mikael Svensson (restaurant Kontrast* uit Oslo) gekookt. Na zijn demo is er een mogelijkheid op een meet and greet met deze inspirerende chef. Om 16:30 uur is er op de Place des Amis een speciale Gastronomisch Gilde borrel. Klik hier voor meer informatie.
Registreren voor Folie Culinaire (9 okt. t/m 11 okt.) kan hier met je persoonlijke code.
Je vindt je persoonlijke codes in de verstuurde nieuwsbrief.

Gastronomixs
Bekijk de nieuwe wereldsmaak Vietnam. Ga op wereldreis en ontdek de belangrijkste smaken die de culinaire wereld ons biedt.
Wist je dat je als lid van het GG 33% korting krijgt op een Pro account? Ga naar Gastronomixs en word lid. 

Reünie De Rooi Pannen
De Rooi Pannen bestaat 50 jaar en daarom vindt er een reünie plaats op 11 oktober 2017. Aanmelden kan hier.