U bent hier

Nieuwsbrief #10

12-06-2017
Bekijk hier onze nieuwsbrief

Reminder ALV 26 juni
We nodigen je nogmaals van harte uit om deel te nemen aan de ALV van 26 juni. Ditmaal wordt de ALV gehouden bij HANOS in Eindhoven. De vergadering start om 19:00 uur. Tussen 18:00 en 19:00 uur serveert HANOS een walking dinner. Geef je op bij het secretariaat en geef daarbij aan of je ook deelneemt aan de walking dinner.

Seniorendag 15 mei
15 mei vond de jaarlijkse seniorendag plaats. Dirk de Ridder organiseerde in Gorinchem een compleet verzorgde dag voor ruim 65 leden. De foto's van deze geslaagde dag staan nu ook online. Klik hier om ze te bekijken! 

Genomineerden Gastvrijheidszorg awards 2017 bekend
Onder alle deelnemers aan Gastvrijheidszorg met Sterren zijn tien verzorgings- en verpleeghuizen, vijf ziekenhuizen en drie GGZ-instellingen genomineerd voor de Gastvrijheidszorg Awards 2017. De winnaars worden op 16 november 2017 bekendgemaakt tijdens de Dag van de Gastvrijheid. Benieuwd naar de genomineerdern? Bekijk ze hier. Het Gastronomisch Gilde is mede-initiator van Gastvrijheidszorg met sterren.

Worden jullie Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018? Doe mee!
Sinds begin juni is de inschrijving voor Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018 geopend. Werk jij bij of ben je een leerbedrijf in de horeca, meld je dan nu aan om mee te doen aan de wedstrijd. Aanmelden kan hier.
 
Dé spannendste kookwedstrijd van Nederland en België: Cervena boerderijhert 2017/2018
HANOS nodigt jou voor het derde jaar op rij uit om deel te nemen aan de spannendste en de meest creatieve kookwedstrijd van Nederland en België: Cervena boerderijhert 2017/2018. In deze innovatie kookwedstrijd maak je een zomerse creatie van Cervena boerderijhert, gecombineerd met producten uit het seizoen. Wil jij ook meedoen? Geef je dan hier op.

Komende evenementen
19 juni Workshop Aziatische kruiden sociëteit Zeeland (zie hier)
19 juni SVH Meesterdag (alleen voor SVH Meesters)
26 juni ALV bij de HANOS in Eindhoven
Wil je ook een keer deelnemen aan een activiteit van je sociëteit? Houd dan je e-mail in de gaten en kijk regelmatig op de online evenementenkalender.
Of organiseer jij een activiteit voor de leden van het Gastronomisch Gilde, laat het ons dan weten. Wij nemen deze dan op in de evenementenkalender en kunnen eventueel een nieuwsbrief voor je versturen.