U bent hier

Het Gastronomisch Gilde

Het Gastronomisch Gilde is er voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid. Het Gilde is hét centrum en netwerk voor vakmanschap van professionals in food en hospitality. Het Gastronomisch Gilde is ontstaan door de samenvoeging van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks en het Koksgilde. Het is de opzet om later ook andere beroepsverenigingen te laten aansluiten.

GILDE VAN NEDERLANDSE MEESTERKOKS

Het Gilde van Nederlandse Meesterkoks is een onafhankelijke broederschap (vereniging) van professionele koks die de hoogste graad van vakbekwaamheid binnen hun ambacht hebben behaald.

KOKSGILDE

Het Koksgilde is het huis, het netwerk, het expertisecentrum voor alle koks in Nederland. Het Koksgilde deelt kennis (inspireren, innoveren en leren) en draagt met passie en trots het koksvak uit.

Bestuur

Het bestuur van het Gastronomisch Gilde bestaat uit de hieronder genoemde leden

LOEK BEEMSTER (Voorzitter)
mail Loek

HANS EVERSE (Vicevoorzitter) 
mail Hans
             
HANS KERSSEMAKERS (Secretaris)
mail Hans

BEN VAN BEURTEN (Penningmeester)
mail Ben

ONNO KOKMEIJER (Ambassadeur)
mail Onno      

JANNEKE LUGTENBURG
mail Janneke

WALDRIK KREMER
mail Waldrik  

HUGO WIJBENGA
mail Hugo