U bent hier

HACCP App wordt gelanceerd op Horecava

05-01-2018
Lees hier het bericht van Houwers Groep

Kan de registratie van de temperaturen en schoonmaak ook digitaal, zodat we eindelijk van die mappen en lijsten verlost zijn? Deze vraag is ons de laatste jaren vaak gesteld en we zijn blij mee te delen dat het eindelijk mogelijk is. Op de Horecava 2018 staan wij in de vernieuwde Fast Casual Arena om dit groots te lanceren!

CleanUpp & Houwers Groep zijn een samenwerking met elkaar aangegaan! Dit betekent dat we een complete service kunnen aanbieden. Naast de dagelijkse registratie verschijnen de inspectierapporten en verbeterplannen automatisch in de app van CleanUpp. Hierdoor heeft u als gebruiker uw HACCP-registratie gemakkelijk digitaal inzichtelijk.

Voor de medewerker betekent dit directe beschikbaarheid van de juiste formulieren en de te nemen acties. Het gebruiksgemak is groot. Het management heeft nu real time digitaal inzicht in het registratiegedrag van de medewerkers, zo kunt u snel handelen bij afwijkingen. Doorvoeren en distribueren van wijzigingen in werkwijze en recepturen kan met een druk op de knop.

Met de app heeft u altijd inzicht en overzicht. Het aansturen van uw bedrijf kan nu proactief in plaats van reactief.

We zien u graag op de Horecava 2018 om u hier meer over te vertellen of gewoon voor een kop koffie.