U bent hier

Familiebedrijf De Kweker 50 jaar!

18-01-2018
Het Gastronomisch Gilde feliciteert De Kweker, de Amsterdamse levensmiddelen- en horecagroothandel, bekend om het totaalassortiment voor de professional in food, klantgerichtheid én voor medewerkers met passie voor eten en drinken, met haar 50-jarig jubileum!

Gedurende het jubileumjaar zet De Kweker extra aanbiedingsacties in om ondernemers in horeca en detailhandel te trakteren en organiseert het bedrijf een aantal jubileumevenementen, waarmee klanten op culinaire wijze geïnspireerd worden. Gert Blaauw, algemeen directeur De Kweker: "Al vijftig jaar maakt De Kweker zich sterk voor innovatieve producten van startende producenten en selecteren wij bijzondere specialiteiten vanuit de hele wereld. Met de Amsterdam Food Pitch hebben wij een evenement in huis waarbij we ambitieuze koks en makers helpen hun product ook daadwerkelijk in de schappen te krijgen. Later in het jaar organiseren we een groots foodfestival in de monumentale Markthal op het Food Center Amsterdam, waarbij we terugblikken en vooruitkijken op 50 jaar De Kweker. Al met al een mooi programma voor onze klanten dit feestjaar."

U vindt De Kweker in het Food Center Amsterdam, Jan van Galenstraat 4, locatie Centrale Groothandelsmarkt 183, 1051 KM Amsterdam.