U bent hier

NK Koks 2018

De Nationale Kampioenschappen vinden plaats tijdens de Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena. De rode draad in de wedstrijd is duurzaamheid, waarbij alle creativiteit kan worden gebruikt. De deelnemers koken diverse gerechten met een blackbox waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten. Dé ultieme test op het gebied van productkennis, techniek en creativiteit.Er vinden drie wedstrijden plaats: HANOS Gouden Koksmuts, Jonge Koks t/m 25 jaar en Leermeester - Leerling. Voorafgaand aan de wedstrijd HANOS Gouden Koksmuts introduceert HANOS de deelnemers op hun Facebookpagina. Klik op de deelnemers voor het filmpje van de deelnemer.

Landgoed Hotel Het Roode Koper*
 
Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*
 
Restaurant De Loohoeve
 
Restaurant ‘t Amsterdammertje*
 
Restaurant De Heer Kocken*

Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink*

Hotel & Restaurant Merlet*

Ciel Bleu Restaurant**

‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018
Tijdens de aankomende Horecava wordt deze wedstrijd georganiseerd voor alle chefs en patissiers die passie, affiniteit en de juiste skills hebben om 3 rondes patisserie gevechten te overleven.The Pastry Battle van Dobla vindt over hele wereld plaats; na de editie in Dubai volgt deze Battle in Amsterdam, in samenwerking met het Gastronomisch Gilde.

Deelnemende teams, bestaande uit een leermeester of leraar en een leerling strijden in 3 rondes om de titel: ‘The Dobla Pastry Battle Champion NL 2018’. De kampioens-belt en een hoofdprijs van €2.500,- cash lonken naar de winnaars!  De rondes bestaan uit een dessert taart, friandises en de mysterieuze black box opdracht. Degene met de hoogste puntenscore wint deze battle, maar slaat de jury knock-out met de totale compositie!

Organisatie
De Nationale Kampioenschappen worden voor de 58ste keer gehouden. De wedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie. De beurs beleeft in 2018 haar 62ste editie. Meer informatie is te vinden op www.horecava.nl.