U bent hier

Evenementen

Het Gastronomisch Gilde is er voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid. Het Gilde is hét centrum en netwerk voor vakmanschap van professionals in food en hospitality. Het Gastronomisch Gilde is ontstaan door de samenvoeging van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks en het Koksgilde. 

Voor de meer dan 3.000 leden worden gedurende het jaar regelmatig evenementen georganiseerd in het teken van food en hospitality.
 

Overzicht van onze evenementen

Uitreiking Gastvrijheidszorg Awards op Dag van de Gastvrijheid

Het meten van kwaliteit van leven en gastvrijheidszorg staat hoog op de agenda van zorg en overheid. Gastvrijheidszorg met Sterren maakt deze kwaliteit inzichtelijk, met een 360 graden review van interne en externe beoordelingen.
Lees verder

Zomerfeest Saisonnier

Nadat afgelopen december ons winterse tuinfeest zo’n succes was, besloten we om ook een zomerfeest te houden in en rond onze proefkeuken en redactietuin.
Lees verder

Barbecueën bij Ecofield - Sociëteit Gelderland

12 juni is er een barbecue voor de sociëteit Gelderland bij Eco Fields in Wekerom.
Lees verder

Horecava 2018

Meer informatie volgt of kijk alvast op www.horecava.nl.
Lees verder

Folie Culinaire en BBB 2017

Meer informatie volgt of kijk alvast op www.folieculinaire.com.
Lees verder

Workshop Aziatische kruiden en specerijen

Suresh Kumar heeft een levenslange liefde voor kruiden, specerijen en smaken die begon in zijn geboorteland Maleisië. Samen met Verstegen spices & sauces brengt hij deze passie naar chefs in Europa onder het merk Kumar’s curries & bumbu’s.
Lees verder

Asperge wandeling “Op zoek naar het witte goud!” HANOS Delft

Het culinaire team van HANOS zet deze dag een inspirerende wandeling langs alle afdelingen in de Delftse vestiging uit.
Lees verder

Summer School Gastronomisch Gilde Zuid-Holland

Met trots nodigen we je als lid van Gastronomisch Gilde Zuid-Holland uit voor onze Summer School op maandag 12 juni.
Lees verder

Uitstapje Sociëteit Limburg

Uitstapje Sociëteit Limburg
Lees verder

Besturenmiddag

Alle besturen van de sociëteiten worden uitgenodigd voor de Besturenmiddag
Lees verder

SVH Meesterdag

Let op! Deze activiteit is alleen voor de vakgroep SVH Meesterkoks. De Sterklassers staan alweer in de startblokken om van hun proeve van bekwaamheid uw culinaire topbelevenis te maken. Samen met hen gaan we er weer alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen!
Lees verder

Gastronomisch Gilde Zeeland meets Spetters*

Nadat we vorig jaar te gast waren bij Edwin Vinke is het nu de beurt aan Laurent Smallegange die ons met zijn team van harte welkom heet in zijn geheel vernieuwde Spetters* in Breskens. We mogen deze avond genieten van een compleet diner en reizen gezamenlijk met de bus van Jan Geldof naar Breskens met verschillende opstapplaatsen tussen Vrouwenpolder en Breskens (afhankelijk van woonplaatsen in Zeeland van mensen die mee gaan). Verder natuurlijk een uitgelezen kans om weer eens te netwerken met collega’s van Gastronomisch Gilde.
Lees verder