U bent hier

Evenementen

Het Gastronomisch Gilde is er voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid. Het Gilde is hét centrum en netwerk voor vakmanschap van professionals in food en hospitality. Het Gastronomisch Gilde is ontstaan door de samenvoeging van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks en het Koksgilde. 

Voor de meer dan 3.000 leden worden gedurende het jaar regelmatig evenementen georganiseerd in het teken van food en hospitality.
 

Overzicht van onze evenementen

Uitreiking Gastvrijheidszorg Awards op Dag van de Gastvrijheid

Het meten van kwaliteit van leven en gastvrijheidszorg staat hoog op de agenda van zorg en overheid. Gastvrijheidszorg met Sterren maakt deze kwaliteit inzichtelijk, met een 360 graden review van interne en externe beoordelingen.
Lees verder

Workshop ‘Van varken tot worst’

Paul van Trigt leert jou worst maken!
Lees verder

Inspiratiesessie van Gastronomixs met chef Jaimie van Heije

Voor Gastronomisch Gilde leden zijn er een beperkt aantal gratis plekken beschikbaar!
Lees verder

Chefs tafel - Noord-Holland Zuid

Kom deze dag bijpraten onder het genot van gerechten van de barbecue en zomerse wijnen.
Lees verder

Eindejaarsdiner Sociëteit Zuid-Holland

Meer informatie volgt
Lees verder

Zomerfeest Saisonnier

Nadat afgelopen december ons winterse tuinfeest zo’n succes was, besloten we om ook een zomerfeest te houden in en rond onze proefkeuken en redactietuin.
Lees verder

Barbecueën bij Ecofield - Sociëteit Gelderland

12 juni is er een barbecue voor de sociëteit Gelderland bij Eco Fields in Wekerom.
Lees verder

Horecava 2018

Meer informatie volgt of kijk alvast op www.horecava.nl.
Lees verder

Folie Culinaire en BBB 2017

Meer informatie volgt of kijk alvast op www.folieculinaire.com.
Lees verder

Workshop Aziatische kruiden en specerijen

Suresh Kumar heeft een levenslange liefde voor kruiden, specerijen en smaken die begon in zijn geboorteland Maleisië. Samen met Verstegen spices & sauces brengt hij deze passie naar chefs in Europa onder het merk Kumar’s curries & bumbu’s.
Lees verder

Asperge wandeling “Op zoek naar het witte goud!” HANOS Delft

Het culinaire team van HANOS zet deze dag een inspirerende wandeling langs alle afdelingen in de Delftse vestiging uit.
Lees verder

Summer School Gastronomisch Gilde Zuid-Holland

Met trots nodigen we je als lid van Gastronomisch Gilde Zuid-Holland uit voor onze Summer School op maandag 12 juni.
Lees verder